favorite Elohopeattomat kolikkoakut
favorite Toimitus 1-4 arkipäivää
favorite Ilmainen toimitus yli 45€

Meistä

Powear perustettiin vuonna 2012 keksijä ja yrittäjä Sten Trollen toimesta. Sten koki, että laadukkaiden kuulokojeiden paristojen löytäminen verkosta oli vaikeaa, joten hän perusti Powearin. Vuosien varrella olemme palvelleet satoja asiakkaita, joista useimmat palaavat asiakkaiksi. Vuonna 2020 Powear siirtyi OwlHub AB omistukseen. Meillä on pitkä kokemus verkkokaupasta ja jatkamme Powearin pyörittämistä samalla periaatteella, keskittyen asiakkaaseen.

Tavoitteenamme on edelleen tarjota pisimmät käyttöajat alhaisimmilla kustannuksilla. Artikkeleidemme kautta kiinnitämme huomiota kuulon merkitykseen ja tiedotamme uusista innovaatioista aiheeseen liittyen. Annamme myös vinkkejä ja neuvoja erilaisten kuulokojeiden hankintaan liittyen.

Kuulokojeiden paristot

Powear myy paristoja korvaimplanteille (CI) ja kuulokojeille. Myymme ainoastaan parhaita elohopeattomia kuulokojeiden paristoja.

Päätettyämme myydä laadukkaita kuulokojeiden paristoja teimme perusteellisen markkinatutkimuksen, jossa testasimme useimpia markkinoilla olevia paristomerkkejä. Pystyimme todentamaan, että ZeniPower oli kärjessä kaikentyyppisissä paristoissa, kun kyseessä oli kustannukset per kuuntelutunti. Siksi valitsimme myydä ainoastaan ZeniPoweria, jota myymme nyt omalla PowEar-brändillämme.

Omistaja

Powearin omistaa OwlHub AB 

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä osoitteeseen [email protected]