favorite Elohopeattomat kolikkoakut
favorite Toimitus 1-4 arkipäivää
favorite Ilmainen toimitus yli 45€

Yksityisyyskäytäntö

Uuden tietosuoja-asetuksen voimaantulon 25. toukokuuta 2018 johdosta PowEar asiakkaiden ehdot päivitetään tämän huomioon ottaen.

Henkilötiedoilla tarkoitetaan tietoja, jotka tallennetaan PowEar asiakastilin luomisen yhteydessä. Näihin tietoihin kuuluvat osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero sekä maksuvaihtoehdosta riippuen myös henkilötunnus tai yritystunnus.

Vastuullinen henkilötietojesi käsittelystä on Lilla Rökeriet Kristianstad AB, organisaatiotunnus 559148-4026, osoitteessa Framnäsvägen 263, 29197 Gärds Köpinge, sähköpostiosoite [email protected].

Mihin henkilötietoja käytetään

Kirjanpidon pohjana Henkilötietoja käytetään maksupohjan luomiseksi niissä tapauksissa, kun asiakas ostaa jotain verkkosivustolta. Nämä tiedot ovat tarpeen kirjanpitolain mukaisesti ja ne ovat tarpeen sitoumustemme täyttämiseksi. Oikeusperusta: sopimuksen täyttäminen ja oikeudellinen velvoite.

Asiakaskommunikaatio Puhelinnumeroa ja sähköpostiosoitetta voidaan käyttää myös maksujen muistutuksiin, myytyjen kohteiden neuvotteluihin tai toimituksiin. Oikeusperusta: etujen tasapainottaminen.

Markkinointi PowEar lähettää uutiskirjeitä epäsäännöllisin väliajoin. Asiakkaat voivat valita, haluavatko he vastaanottaa näitä uutiskirjeitä tilin rekisteröinnin yhteydessä. Asiakkaat voivat milloin tahansa poistua PowEar uutiskirjeistä kirjautumalla sisään. Oikeusperusta: etujen tasapainottaminen ja suostumus.

Tuki Henkilötietoja voidaan käyttää asiakkaan tunnistamiseen ja siten tarjota parempaa tietoa tuotteista ja palveluista kysyttäessä. Oikeusperusta: etujen tasapainottaminen.

Turvallisuus ja väärinkäytön estäminen PowEar käsittelee henkilötietoja havaitakseen ja estääkseen:

  • Väärinkäyttöä
  • Palvelujemme käyttöä ehtojemme vastaisesti
  • Lain rikkomuksia Oikeusperusta: sopimuksen täyttäminen ja oikeudellinen velvoite.

Kenelle jaamme henkilötietoja

Paysonin tarvitsemat tiedot korttimaksun suorittamiseksi. Pyynnöstä voimme lain ja viranomaispäätöksen mukaan olla velvollisia luovuttamaan tiettyjä henkilötietoja esimerkiksi poliisille.

Kuinka kauan säilytämme henkilötietoja Henkilötietoja säilytetään niin kauan kuin niille on dokumentoitu tarkoitus kirjanpitolain perusteella.

Kuinka henkilötietoja suojataan PowEar käyttää SSL:ää ja salasanojen salausta käsitelläkseen ja viestiäkseen herkkiä tietoja, kuten henkilötietoja, turvallisesti.

Pääsy, tarkastus ja asiakastietojen muuttaminen Salasana on asiakkaan avain hänen tililleen. Asiakkaan ei koskaan tulisi jakaa salasanaansa kenenkään muun kanssa. Asiakas voi nähdä, tarkastella ja muuttaa henkilötietojaan kirjautumalla PowEariin.