favorite Elohopeattomat kolikkoakut
favorite Toimitus 1-4 arkipäivää
favorite Ilmainen toimitus yli 45€

Ostoehtoja

Nämä yleiset osto- ja toimitusehdot ovat voimassa kaikissa kauppasopimuksissa, jotka teet Lilla Rökeriet Kristianstad AB:n kanssa. Tilatessasi Powearilta hyväksyt nämä yleiset ehdot.

Tilaus

Emme sovella vähimmäistilaussummaa. Pidätämme oikeuden loppuunmyyntiin ja pidätämme oikeuden tehdä jatkuvasti tuote- ja parannusmuutoksia. Pidätämme oikeuden peruuttaa tilauksia tuotteista, jotka ovat loppu varastosta. Tilaukset, jotka tehdään toisen henkilön nimissä ilman hänen suostumustaan tai jotka aiheuttavat meille taloudellista tai muuta vahinkoa, ilmoitetaan poliisille. Verkkokauppamme käyttämiseksi sinun on oltava vähintään 18-vuotias tai sinun on oltava huoltajan hyväksynnän saanut (huoltaja voi lähettää hyväksynnän osoitteeseen [email protected]).

Kuluttajan oikeus apuun

Kuluttajana sinulla on aina oikeus ottaa suoraan yhteyttä Lilla Rökeriet Kristianstad AB:hen saadaksesi apua reklamaatioihin, peruutusoikeuteen ja muihin ostoon tai tilaukseen liittyviin asioihin.

Hinnat

Powear.se-sivustolla ilmoitetut hinnat ovat ruotsalaisia kruunuja (SEK) ja sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi. Kampanjoihin kuuluvien tuotteiden osalta hinnat ovat voimassa kyseisen kampanja-aikana. Pidätämme oikeuden hintavirheisiin ja hintojen muutoksiin muuttuneen arvonlisäveron, poikkeuksellisen suurten valuuttamuutosten, hankintahintojen sekä uusien lakisääteisten maksujen vuoksi. Selvästi virheellisesti hinnoiteltujen tuotteiden osalta OwlHub AB pidättää oikeuden peruuttaa tilauksen.

Maksuvaihtoehdot

Maksuvaihtoehto ”Payson korttibetalningen” hyväksyy kaikki yleisimmät pankkikortit. Maksuvaihtoehto ”PaysonFaktura” tarjoaa laskun Paysonin kautta. Jos ostos on vähintään 45€, Paysonin laskulle myönnetään osamaksu.

Peruutusoikeus

Etämyynnistä annetun lain mukaan kuluttajalla on oikeus peruuttaa ostonsa ilman erityistä syytä 14 päivän kuluessa tuotteiden vastaanottamisesta. Sinulla on oikeus avata pakkaus ja tutkia tuotetta siinä määrin, että voit arvioida oletko tyytyväinen siihen. Tuotteen on oltava olennaisesti muuttumaton, jotta voit peruuttaa ostoksen. Kaikki mahdolliset lisävarusteet on sisällettävä palautukseen. Jos peruutat ostoksen ja lähetät sen takaisin, palautamme maksetun summan. Kun peruutat ostoksen, sinun on asiakkaana vastattava palautuskustannuksista. Peruutusoikeus ei koske erityistilauksia, jotka eivät kuulu normaaliin valikoimaamme.